logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Radiální ventilátor primárně pro gastro provozy

ZAventero od společnosti ZIEHL-ABEGG je mimořádně hygienický, výkonný, robustní a tepelně odolný radiální ventilátor určený primárně pro gastro provozy. Svoje uplatnění nalezne i v dalších aplikacích při kterých se vyskytují olejové výpary, vysoká teplota, vysoká vlhkost


K jeho mnoha výhodám patří zjednodušená instalace, tepelná odolnost až do 80 °C a nehranatý design, což znamená menší hromadění nečistot. U inovativního ventilátoru ZAventero je mezi skříní motoru a stěnou jednotky nutné pouze jedno potrubní spojení, protože vzduch je veden výztuží na stranu sání.


V kuchyních je nejvyšší prioritou čistota. Ventilátory v odsávacích systémech jsou pod pečlivým drobnohledem kontrolorů zejména z hlediska hygieny. Jakékoli dodatečné hrany a obtížně přístupná místa zvyšují riziko hromadění nečistot. Menší nároky na čištění šetří čas a náklady na personál a prodlužují dobu provozu ventilátorů.

Z tohoto důvodu je radiální ventilátor zcela uzavřený a proud vzduchu z motoru chlazení je veden vzpěrami. Tím se eliminuje potřeba potrubí od ECblue motoru na zadní straně sání. Ventilátor ZAventero lze díky provedení „Plug & Play“ snadno nainstalovat – je zapotřebí pouze potrubí k vnější stěně jednotky. Protože na účinnost proudění vzduchu nemá vliv další potrubí, nový ventilátor ZAventero je také ekonomičtější než podobné výrobky, pokud jde o spotřebu energie.
Přímý výstup teplého vzduchu z ECblue motoru zvyšuje tepelný odpor tohoto ventilátoru ve tvaru krychle. Vzduch může snadno cirkulovat až do teploty 80 °C.

Více informací


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.