logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Chlazení má prvořadý význam pro zvýšení životnosti a provozní spolehlivosti výkonových transformátorů

Během provozu transformátorů dochází k tepelným ztrátám, které jsou soustředěny v místech známých jako horká místa a výrazně snižují jejich životnost.




ZIEHL-ABEGG nabízí axiální a tangenciální ventilátory, které mohou produkovat optimalizovaný a jednotný pohyb vzduchu v transformátoru, což je zásadní pro zajištění prodloužené životnosti a chlazení transformátoru.

Tyto ventilátory mohou pracovat při vysokých okolních teplotách, mají široký provozní rozsah a jsou k dispozici v různých velikostech s technologií AC (včetně řady ATEX) i technologií ECblue motory.

Společnost ZIEHL-ABEGG je dodavatelem ventilátorů pro výrobce transformátorů. Požadavky a benefity pro splnění enviromentální politiky hrají důležitou roli. Další část, co musí splňovat je spolehlivost, účinnost, přesnost ventilátorů s možností rychle reagovat na změny prostředí.

Pokud máte ventilátory, které jsou zastaralé a nedokážou pokrýt standartní požadavky, které jsou v této době běžné, obraťte se na nás a my vám pomůžeme s výběrem správné varianty z této speciální řady ventilátorů pro vaše řady produktů a také s dovybavením vašeho starého vybavení.


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.