logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Střešní ventilační jednotky RoofVent® - realizace sportovní haly v Dolních Měcholupech

Multifunkční sportovní hala v Dolních Měcholupech a střešní ventilační jednotky RoofVent®, tak jak je znáte. Díky této hale získala městská část nové prostory pro výuku tělesné výchovy v ZŠ Kutnohorská, prostory pro mimoškolní sportovní aktivity i pro družinu.

A protože tady se ví, že čistý vzduch je alfou a omegou pevného zdraví a v neposlední řadě dobrého sportovního výkonu, rozhodli se pro klimatizační systém Hoval.

  • decentralizovaný a modulární
  • účinný a úsporný
  • čistý a ekologický
  • způsobilý a spolehlivý

Jeden systém – souhra dokonale sladěných zařízení

Skládá se z jednotek rozmístěných v prostoru haly a řízených na základě aktuální potřeby. Jednotky jsou instalovány na vhodně zvolená místa tak, aby byly zaručeny optimální klimatické podmínky v celé hale, a to i v případě rozdílných požadavků na jednotlivá místa. Jsou vybaveny optimalizovaným systémem distribuce vzduchu, a pokud si to zákazník přeje, tak i vlastním systémem na výrobu tepla a chladu.

Více informací


Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.