logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

T-TYPE od VENTIAIR se hodí do každé třídy - ať se nám děti nedusí!

Školní rekuperační jednotka T-TYPE od VENTIAIR

Rekuperační školní jednotky se zpětným ziskem tepla vynikají snadnou instalací a nízkou hlučností

Školní rekuperační jednotky vyrábíme ve třech velikostech a jsou určené pro instalaci přímo do školní třídy. K dispozici jsou ve stojatém provedení, což zaručuje snadnou instalaci pouze přes zeď. Podstropní provedení bude připraveno v blízké době. Jednotky splňují vysoký nárok na nízkou hlučnost, jsou zabezpečené proti neoprávněnému vstupu do jednotky či ovládání, disponují integrovanou by-passovou klapkou, čidlem CO2, regulací (včetně digitálního ovladače, kalendáře, manuálního řízení, off-set, ovládání přes internet), doplňkově lze přidat ohřev, UV dezinfekci vzduchu, externí výfukový a sací prvek. Dle požadavku zákazníka zajistíme barevné provedení včetně dekoračních fólií. Možnost dodání také laminovaného opláštění s dekorem dřeva.

VentiAir T-TYPE jsou ideální volbou pro rychlé a efektivní řešení nevyhovující kvality vzduchu ve školách. Jejich konstrukce umožňuje instalaci přímo do školních učeben a to především díky velmi nízké produkci hluku. Jednotky jsou navíc nainstalovány velmi rychle - stojaté provedení se pouze postaví ke zdi a připojí k připraveným otvorům skrz obvodovou zeď.

Více informací


VentiAir s.r.o.
logo VentiAir s.r.o.

VentiAir je českým výrobcem sestavných a kompaktních vzduchotechnických jednotek všeho typu. Vyrábíme zařízení pro větrání, klimatizaci, vytápění, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu o průtoku od 200 až 130 000 m³/h.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.