logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ochranná známka „Český výrobek“ pro produkty AV EQUEN

Společnost AV EQUEN se od 1. června 2021 zařazuje mezi téměř 300 společností, které jsou oprávněny označit vlastní vyráběné produkty ochrannou známkou Český výrobek.

Reklama

Označení Český výrobek se týká více než 40 vyráběných filtrů a úpraven vod pro topné a chladící systémy, a dále i ochranných, čistících a provozních kapalin.

AV EQUEN má mezi českými firmami, které se věnují zajištění bezproblémového chodu topných a chladících systémů, jedinečné postavení. Patří mezi jednu z mále ryze českých společností, která kloubí vývoj a výrobu vlastních filtrů, produkci vysoce kvalitních provozních kapalin a současně nabízí odborné konzultace, komplexní projektová řešení a rozsáhlý školící program.

Poměrně záhy po založení firmy v roce 2012 jsme se rozhodli nezůstat pouze ve škatulce prodejce a distributora zahraničních filtrů nebo provozních kapalin pro topné systémy. Velmi důležitou a nedílnou součástí naší každodenní činnosti se stala inovace dostupných kapalin a též výzkum vlastních přípravků pro ochranu topných a chladících systémů. Netrvalo dlouho a v souladu s nabytými zkušenostmi a rozvojem společnosti jsme dospěli i k vývoji vlastních špičkových filtrů řady RD a demineralizačních jednotek řady AVDK,“ objasnil Vladislav Hoša.

Jednatel firmy poté doplnil: „Vzrůstající zájem obchodních partnerů, projektantů či montážníků o námi vyvíjené české výrobky nás nepochybně těší a vnímáme jej jako nespornou konkurenční výhodu. V plejádě čínského, italského nebo britského zboží „plošné“ kvality, které zaplavuje tuzemský trh a zostřuje konkurenci, jsme cítili potřebu zohlednit specifické požadavky našich zákazníků a nabídnout takové výrobky, které vyžadují."

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.