logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Optimalizujte svůj hotel, aniž byste obětovali komfort

Dosáhněte maximální účinnosti, aniž byste se museli obávat o pohodlí hostů! Neúčinná čerpadla někdy spotřebovávají zbytečně velké množství energie a vody, což může představovat velký zásah do vašich financí.

Grundfos nabízí různé optimalizační procesy, které vám pomohou zajistit, že všechna čerpadla ve vašem hotelu budou fungovat co nejlépe. To potěší nejen vaši peněženku, ale také životní prostředí.

Služby pro optimalizaci

Čerpadla pomáhají řídit klimatizační systémy, které nás udržují v chladu a zajišťují teplou vodu ve sprchách. Mohou však také plýtvat obrovským množstvím energie. A s 85% celkových nákladů životního cyklu čerpadla vynaloženého na spotřebu energie, zajištění účinnosti čerpadla má smysl. Grundfos vám může pomoci snížit spotřebu energie, zlepšit účinnost čerpadla a najít skryté úspory ve vašich čerpadlech.

Více informací


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.