logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sauermann - řešení pro řízení kondenzátu

Sezona instalací klimatizačních jednotek se rozbíhá a častým problémem bývá odvod kondenzátu tam, kde jej není možné odvést pomocí samospádu. KLIMAVEX představuje řešení - čerpadla Sauermann.

Si-27 - Miničerpadlo

Miničerpadlo Si-27 zaručuje maximální spokojenost, a to díky nízké hlučnosti a snadné instalaci. Tento produkt je vhodný pro jednotky split nebo fancoil s instalovaným chladícím výkonem maximálně do 20 kW.

Si 30/ Si 33 - Miničerpadla a detekční jednotka

U modelů Si 30 / Si 33 nehrozí díky přeinstalovanému konektoru antisifon riziko sifonového efektu, a jejich upevňovací deska umožňuje instalaci doslova kdekoli - na stěnu, na trubky nebo třeba na zavěšený strop.

DELTA PACK - Instalace s nástěnnou klimatizační jednotkou

Tento produkt má na rozdíl od starších modelů nové koleno s rychlou montáží a demontáží. Dále může nabídnout široký žlab 80 x 60 mm pro snadný průchod trubek a hadic. Skvělé je u tohoto modelu také to, že má velice tiché čerpadlo 22 dB (A) v kombinaci s izolační pěnou uvnitř kolena a na předinstalované odváděcí trubce.

OMEGA PACK - Instalace pod nástěnnou klimatizační jednotku

U OMEGY se můžete díky kompletnímu balení včetně předinstalovanému příslušenství a antisifonu spolehnout na snadnou a trvale spolehlivou instalaci. Dále se také pyšní exkluzivními tlumiči, které snižují hluk způsobený vibracemi.

Si-20 - Pístové čerpadlo

Toto čerpadlo je určeno pro nástěnné klimatizační jednotky a konzoly. Pístové čerpadlo lze snadno nainstalovat, jelikož má protáhlý tvar, který se snadno umístí dovnitř většiny klimatizačních jednotek nebo na boční část přístrojů (do žlabu).

Více informací


KLIMAVEX CZ
logo KLIMAVEX CZ

KLIMAVEX CZ a.s. je distributor technologií HVAC. Od nejspolehlivějších dodavatelů odebíráme široké portfolio HVAC produktů - najdete u nás tepelná čerpadla, klimatizace, rekuperační jednotky a například ventilátory, ale náš sortiment tím ani zdaleka ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.