logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MELTEM - ARCHITECTS´ DARLING 2020

MELTEM získal bronz v kategorii Nejlepší inovace technologie produktů

MELTEM byl oceněn bronzovou medailí architektů v kategorii „Nejlepší inovace technologie produktů“. Cena byla udělena za komfortní ventilační jednotku M-WRG-II. Je výsledkem největšího průzkumu architektů v Německu, který byl proveden průzkumem trhu společnosti Heinze. Průzkumu se zúčastnilo 1.900 architektů a projektantů.

Větrací jednotky M-WRG-II jsou optimálně přizpůsobeny moderním nízkoenergetickým budovám a mají certifikaci PHI pro použití v pasivních domech. Splňují všechny požadavky na větrání a také hygienický standard podle VDI 6022 Bl 1. Všechny větrací jednotky jsou vybaveny křížovým protiproudým výměníkem tepla a zaujmou vysokou úrovní zpětného získávání tepla. Větrají tiše a vynikají špičkovou zvukovou izolací.

Kromě toho MELTEM nabízí modelovou variantu M-WRG-II E s entalpickým křížovým výměníkem tepla (max. účinnost 91% zpětného zisku tepla). Díky této technologii lze zpětně získat až 45% vlhkosti  z odpadního vzduchu. Zpětný zisk vlhkosti má pozitivní vliv na vnitřní klima zejména během topné sezóny.

Všechny větrací jednotky lze pohodlně ovládat pomocí nové aplikace MELTEM, která zobrazuje všechny relevantní informace a umožňuje programování větracího režimu. Je k dispozici pro operační systémy iOS a Android.

Více informací najdete na našich webových stránkách www.MELTEM.com

Více informací


Meltem Wärmerückgewinnung GmbH & Co. KG
logo Meltem Wärmerückgewinnung GmbH & Co. KG

MELTEM - tradiční německý výrobce a dodavatel unikátních větracích jednotek s rekuperací M-WRG-II, M-WRG-S i odtahových ventilátorů VARIO. Již 40 let vyvíjí a zdokonaluje své výrobky nedaleko bavorského Mnichova. Made in Germany je zárukou pro stávající ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.