logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

CAD a BIM pro průmyslové potrubní systémy Aliaxis a další nástroje technické podpory

Aliaxis rozšířil knihovnu CAD a BIM pro průmyslové potrubní systémy značky FIP a zveřejnil konfigurátor FS/FC plovákových průtokoměrů. Usnadněte si práci a využívejte naše nástroje technické podpory.

CAD detaily a BIM objekty

Aliaxis ve spolupráci s výrobním závodem Aliaxis Italy (FIP) doplnil knihovnu CAD detailů o průmyslové potrubní rozvody. Na webových stránkách si můžete stáhnout CAD detaily ve formátech DWG a STEP. Po registraci je také možné stáhnout další formáty a 3D objekty. Pomocí aplikace traceparts si můžete vygenerovat modely pro jednotlivé tvarovky a armatury ve více než šedesáti různých formátech a pro různé softwary - mezi nimi např. Revit, DWG, DXF, 3DXML apod.

Konfigurátor FS/FC plovákových průtokoměrů

Nyní můžete využít nový konfigurátor FS/FC plovákových průtokoměrů a snadno tak vyfiltrovat řešení ideální přímo pro Vás podle Vašich konkrétních parametrů. Konfigurátor je v anglickém jazyce, ale připravili jsme pro Vás jednoduchý návod, jaké údaje zadat, pokud byste si v angličtině nebyli jistí. Po jejich zadání se Vám nabídne seznam vhodných produktů, který si můžete uložit nebo vytisknout.

Nová produktová videa

YouTube kanál našeho výrobního závodu nabízí také nová produktová videa.

Emailový newsletter

O novinkách v nástrojích technické podpory nebo produktových novinkách vydáváme nyní nově také emailový newsletter. K jeho odběru je možné se přihlásit vyplněním webového formuláře.

Více informací


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.