logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

STIEBEL ELTRON získal ocenění Czech Business Superbrands 2021

Komise expertů Brand Council vybrala v několika kolech hodnocení obchodních značek registrovaných v Česku značku STIEBEL ELTRON jako jednoho z vítězů titulu Czech Business Superbrands 2021.


V rámci programu odborníci posuzují obchodní výsledky, známost a oblibu hodnocených značek. Udělení titulu Superbrands je uznáním vynikajícího postavení značky na lokálním trhu, uvádějí pořadatelé soutěže.

„Vážíme si toho, že jak zákazníci, tak odborná veřejnost vnímají vynikající pověst značky STIEBEL ELTRON, což je výsledek naší dlouhodobé péče o co nejvyšší kvalitu našich produktů a služeb,“ říká Miroslav Páv, ředitel firmy. „Ocenění nás zavazuje, abychom i nadále drželi laťku vysoko,“ dodává šéf společnosti.

Program Superbrands vznikl ve Velké Británii a v Česku uděluje ocenění od roku 2013. Podle jednotné metodiky získávají cenu nejlepší z nejlepších značek v téměř devadesáti zemích světa.


STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.