logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kurz návrhu tlakových nádob – Duben 2021

Vážení zákazníci, profesionálové v oboru návrhu tlakových zařízení, dovolujeme si Vás pozvat k účasti na online kurzu, zaměřeném na návrh a konstrukci tlakových nádob a výměníků tepla, pořádaný kolegy ze společnosti Sant´Ambrogio.

Reklama

Bude se konat od 6. do 15. dubna 2021 a bude se skládat z 8 samostatných sezení po 3 hodinách (9:30 – 12:30 SEČ). Kurz je zcela modulární, takže se můžete rozhodnout, které lekce chcete navštívit (pouze lekce 1 a 2 jsou součástí jednoho výukového modulu, takže se účastníci musí zaregistrovat na obě).

Informace o kurzu:

Školitelem kurzu je Dr. Fernando Lidonnici, expert na konstrukci tlakových zařízení. Dr. Lidonnici je koordinátorem evropské pracovní skupiny WG53 / CEN TC54, která vyvinula konstrukční část normy EN 13445, členem ASME a předsedou EPERC (Evropské rada pro výzkum tlakových zařízení). V roce 2018 mu byla za činnost v oblasti evropských norem pro tlakové nádoby udělena cena Donalda Julia Groena od britského institutu strojních inženýrů IMechE.

Rozvrh témat, cena a registrace:

Kurz bude probíhat online formou v anglickém jazyce. Pod tímto odkazem naleznete bližší informace o kurzu, stejně jako registrační formulář, podrobný seznam obsahu jednotlivých lekcí a informace o registračních poplatcích.

V případě jakýchkoli dotazů o kurzu se obraťte na pana Andreu Bordoniho, případně na zástupce společnosti Sant´Ambrogio v České republice a na Slovensku Davida Neckaře.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.