logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Resideo spustilo nový věrnostní program pro profesionály v České republice

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI) spustilo nový věrnostní program pro profesionály v České republice. Body do programu lze získat nákupem produktů Resideo, doporučením přátelům nebo za účast na školeních.

Reklama

Tyto body pak lze směnit za odměny jako například dárkové poukazy, technologické produkty nebo výrobky ze širokého portfolia společnosti Resideo.

Profesionální technici mohou ihned po aktivaci a ověření účtu začít se sbíráním nových bodů. Body je možné využít do 12 měsíců od jejich získání.

Sbírání bodů

  • Za každou korunu použitou na zakoupení vybraných výrobků získáte jeden bod (stačí nahrát kopii platné faktury do vašeho účtu).
  • Všechny produkty, na které se akce vztahuje, je možné najít na stránkách věrnostního programu.
  • Za doporučení dalšího člena do věrnostního programu získáte odměnu 500 bodů.
  • Další body je možné získat úspěšným absolvováním online školících seminářů.

Navíc nabízí věrnostní program profesionálním instalačním technikům možnost poskytnout svým zákazníkům prodlouženou pětiletou záruku na vybrané produkty z portfolia "connected home". Pro využití prodloužené záruky je pouze potřeba vyplnit patřičný registrační formulář ve vašem účtu.

„Jsme rádi, že máme tu možnost spustit pro české instalatéry náš věrnostní program. Pracovat jako živnostník není jednoduché a tímto krokem se chceme našim profesionálním zákazníkům odvděčit a ukázat, že si ceníme jejich loajality ke společnosti Resideo,“ říká Oleksandr Baluta, obchodní ředitel Resideo pro CZ, SK a UA.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.