logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Objednávejte nanovlákenné respirátory od českých značek

Na základě spolupráce s Asociací nanotechnologického průmyslu ČR vám Cech topenářů a instalatérů České republiky nabízí možnost objednání nanovlákenné respirátory od českých značek, a to od nanofirem PARDAM NANO4FIBERS a SPUR.

Všechny splňují požadavky kategorie certifikaci dle EU normy EN 149:2001 + A1:2009 dle třídy FFP2 nebo třídy FFP3.

České respirátory BreaSAFE (FFP2, FFP3)

Respirátor BreaSAFE Classic FFP3 je navržen pro pohodlné užívání při náročné fyzické aktivitě i pro každodenní použití. Je vhodný pro práci v prašném prostředí, s organickými rozpouštědly, ale i na ochranu před alergeny, viry a bakteriemi.
Mikroorganismy, včetně virů a bakterií, které se zachytí v nanovlákenném filtru, díky použitým nanočásticím stříbra v krátkém čase zahynou. Proto mohou uživatelé respirátor používat opakovaně a přečkat s ním ve zdraví a v pohodě i případnou několikatýdenní epidemii závažného respiračního onemocnění.

Jsou lehké, celoprodyšné, ale zároveň pevné. Mají filtrační účinnost FFP3, vysoké těsnicí vlastnosti a FIT FACTOR a jsou účinné v zachytávání pylů, alergenů, sazí, naftových a dalších částic větších než 0.3 μm s účinností záchytu vyšší než 99.8 %. Zároveň jsou vyrobené ekologicky a laminované bez škodlivého lepidla pouze zahříváním a lisováním.
Jeden lze používat po dobu 1-2 týdnů, čímž ve finále uspoří peníze i životní prostředí. Ať už potřebujete prachový respirátor nebo pracovní respirátor, BreaSAFE je ideální volbou. Z řady BreaSAFE nabízí také nové ultra lehké FFP2 respirátory s nanomembránou.

České respirátory Spurtex (FFP2)

Respirátory řady Spurtex jsou levné, lehké a velmi prodyšné nanovlákenné respirátory s nízkým tlakovým odporem a se záchytem 98,5 %. Respirátory jsou bez ventilku a jsou vhodné pro profesionální i domácí užití.
Nano respirátor Spurtex má ověřený záchyt 98,5 % pro submikronové částice včetně částic o velikosti virů. Respirátor Spurtex je vhodný pro všechny, kdo potřebují vyšší stupeň ochrany (zdravotnický personál, chronicky nemocní, rizikové skupiny, alergici a astmatici), než jim poskytuje běžná rouška. Nanovlákenné respirátory jsou jednorázové a mají vyztužený ohýbatelný okraj, který se snadno přizpůsobí jakémukoli tvaru obličeje.


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.