logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

VRV/VRF systémy značky AUX za bezkonkurenční ceny

Nově na českém trhu špičkové VRV systémy značky AUX (druhého největšího světového výrobce).

Reklama

Nejnovější řada VRV systémů vynikající vysokou energetickou účinností, spolehlivostí a technicky sofistikovaným řízením. Modulární jednotky jsou osazeny DC bezkartáčovými motory ventilátorů a DC Inverter EVI kompresory pro maximálně tichý a úsporný provoz! 180° sinusoidní řízení, motory s centralizovaným vinutím, vysoce účinný tepelný výměník s duálním chladicím okruhem, optimalizovaný design voštin s vyšší odolností proti přírodním vlivům, 2-stupňová technologie dochlazování. ARV6 nabízí oproti konkurenčním produktům řadu technických vychytávek - např. sekundární chladicí okruh pro chlazení řídící desky, zpětný chod ventilátorů pro odstranění prachu a sněhu, recyklaci chladiva, černou skříňku, zaznamenávající chybové události apod.

Možnost připojení VZT jednotek pomocí AHU kitu. Jednotky vynikají nejflexibilnějšími možnostmi délky a převýšení chladivového potrubí na trhu pro velké instalace a nepřeberným množstvím funkcí pro usnadnění instalace i obsluhy, jejichž kompletní výčet naleznete v katalogu. Vnitřní jednotky jsou osazeny DC motory ventilátorů pro nejtišší a nejúspornější chod.

Díky přímým dodávkám od výrobce garantujeme nejnižší cenu oproti ekvivalentním zařízením a možnost vyhovět individuálním požadavkům. Naskladnění prvních kontejnerů v průběhu dubna - neváhejte poslat poptávku na info@tdmetal.cz, rádi Vám poptávaný systém naceníme.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.