logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rozšíření portfolia nabízených výrobků splitové venkovní kondenzační jednotky LG

Společnost ELEKTRODESIGN ventilátory si Vám dovoluje nabídnout v rámci rozšiřování portfolia nabízených výrobků splitové venkovní kondenzační jednotky LG, s integrovaným vstřikovacím ventilem, jako zdroj chladu/tepla, primárně určené pro vzduchotechnické jednotky řady Duovent®.

Splitové kondenzační jednotky LG jsou nabízeny ve výkonech od 2,5 kW do 14,6 kW s chladivem R32 a pro 19,0 kW a 23,0 kW s chladivem R410A.

Součástí dodávek kondenzačních jednotek LG je též komunikační modul AHU-ELDES 02, který zajišťuje komunikaci mezi nadřazeným systémem MaR, regulací VZT jednotky a kondenzační jednotkou LG, včetně dvou příložných, teplotních čidel pro montáž na výstup výparníku VZT jednotky.

Hlavní výhodou je ucelená dodávka zdroje chladu spolu s VZT jednotkou řady DUOVENT®, v provedení s přímým výparníkem a regulací DIGIREG®.

K zařízení poskytujeme komplexní montážní a uživatelský manuál, který usnadňuje montáž.
Pro bližší informace či technické dotazy a cenové nabídky kontaktujte naše technické oddělení.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.