logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ONLINE konference - Stropní vytápění a chlazení v betonu

Konference s bezplatným vstupen se koná 28.1.2021. Vytápění a klimatizace budov pomocí tepelně aktivovaných stavebních konstrukcí BKT aktuální stojí těsně před svým masovým rozšířením do stavební praxe na Slovensku a Česku.

Více než 30 letý vědecký výzkum a důsledné praktické ověření této technologie budoucnosti, zejména v oblasti administrativních a komerčních budov, je ve vysoce pokročilém stádiu, proto se jí nasazení v praxi už může opřít o zabezpečený terén. Stovky realizovaných staveb v blízkém okolí jsou toho důkazem, misí konference bkt.summit je proto popularizace vytápění a chlazení BKT v kruhu odborné veřejnosti v branži TZB, architektury, stavebnictví a realit. BKT totiž v sobě spojuje výhody nízkých investičních a provozních nákladů s vysokým tepelným komfortem a ekologií při vytápění i chlazení.

REGISTRACE ZDARMA - bktsummit.online

Zájemci z řad odborníků získají vynikající přehled o principech fungování systému BKT a příbuzných technologií, jakými jsou například stropní chlazení a vytápění, tepelná čerpadla a další. BKT je ve svém principu velmi jednoduchou technologií, která pomocí cirkulující vody v trubkových registrech zabudovaných do masivních betonových konstrukcí, zejména stropních, přebírá zpravidla obě funkce – vytápění i chlazení. Pes je však zakopaný v detailech, protože technologii BKT třeba projektovat a zrealizovat správné, a zároveň sladit do funkčního celku s celou budovou a jejími uživateli. Přední odborní přednášející z Rakouska, Česka a Slovenska budou prezentovat své zkušenosti, a to nejen teoretické, ale především praktické: z přípravy, výstavby i provozu moderních obytných či komerčních budov s BKT.

Původem německá společnost REHAU jako hlavní organizátor konference patří k předním pionýrem v oblasti tepelně aktivovaných stavebních konstrukcí, proto i zkratka BKT pochází z němčiny (BetonKernTemperierung), technologie je však známá také pod anglickým označením TABS (Thermally Activated Building System).

Rozšiřte své odborné horizonty a načerpejte inspirace pro své další pracovní aktivity. Nemusíte cestovat nikam, konferenci navštívíte v profesionálním ONLINE prostředí s možností interakcí s odborníky, a to zcela bezplatně!


REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.