logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

CONTROL PLUS - ideální jednotka pro ovládání a ochranu čerpadel v odpadních jímkách

Již žádné kontrolky! Dynamický displej zobrazující aktuální provozní stav čerpadla! Zobrazení aktuálního napětí a proudu, hladiny v jímce v centimetrech, chybových hlášení s popisem aktuální chyby.

Reklama

EcoSmart CONTROL PLUS 400-1 je multifunkční kontrolní jednotka pro ovládání, kontrolu a kompletní ochranu jednoho čerpadla se vstupním napětím 3x400V a výkonem motoru 0,75-15 kW. Lze zvolit několik provozních režimů, ruční nebo automatický provoz. Hladiny lze kontrolovat elektronickým snímačem hladin s přesností 1cm. Nebo lze kontrolovat 1-2 hladiny pomocí plováků, hladinových sond nebo jejich kombinací. Jednotka má integrované veškeré možné ochrany čerpadla. 2 úrovně nadproudu, podpětí, přepětí, ztrátu napájecí fáze, nerovnoměrnost fází, protáčení čerpadla proti zareznutí. Všechny parametry jsou nastavitelné dle potřeby aktuální instalace. Jednoduché, spolehlivé, intuitivní.

Druhý podružný displej včetně ovládacích tlačítek můžete mít až 400m od základní jednotky ( jímky). Spojení je realizováno spolehlivým datovým kabelem. A ze vzdáleného místa tak můžete kontrolovat i ovládat provoz čerpadla.

Bezkonkurenční je CONTROL PLUS v kombinaci s hladinovým snímačem SH4-20. Tento snímač ve fekální jímce se nezalepuje tuky, neobaluje toaletním papírem a je tedy vždy funkční. Úroveň snímané hladiny se na displeji CONTROLU zobrazuje v centimetrech. Máte tak přesný přehled o hladině v jímce a čerpadlo je spouštěné a zastavované v přesných úrovních. 100% spolehlivé, efektivní a bezúdržbové řešení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.