logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavební veletrh se přesouvá na konec dubna

Na druhou polovinu dubna 2021 je přesunut trojlístek akcí Stavební veletrh Brno, Dřevo a stavby Brno a veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. Tyto veletrhy nabízejí přehled v oboru stavebnictví a bydlení, inspiraci a setkání s odborníky.

Vzhledem k aktuálně přetrvávající nejistotě rozvolňování protipandemických opatření se vedení společnosti Veletrhy Brno, a.s. rozhodlo přesunout akci na náhradní termín 21.–24. dubna 2021. Cílem je eliminovat ekonomická a zejména bezpečnostní rizika, která by mohla v původním termínu nastat.

Stavební veletrh, který pod jedním názvem ukrývá tři samostatné akce, je skvělým místem pro setkávání odborníků a široké veřejnosti napříč oborem stavebnictví a interiérového designu. Pokrývá realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály i výrobky a samotné stavební konstrukce. Na akci se prezentují také představitelé udržitelného stavitelství, dodavatelé dřevostaveb a montovaných domů, architekti, designéři, řemeslníci a studenti stavebních oborů.

Přípravy veletrhu neustále pokračují a vzhledem k přesunu této akce na duben je posunut i termín nejvýhodnějšího přihlášení do 15. 2. 2021! Jak se přihlásit?


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.