logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Samoregulační topný kabel - ochrana proti zamrznutí

I když mrzne, nemusíte mít obavy, že by vám zamrzla voda nebo vodoměr - máme pro vás řešení.

Při venkovních teplotách dlouhodobě se pohybujících pod bodem mrazu, hrozí nebezpečí zamrznutí potrubí, nebo vodoměru, následné prasknutí potrubí a problém je na světě. Abychom tomu zabránili, instalujeme na vaše potrubí samoregulační kabel, který se nadimenzuje podle světlosti trubky a použité tepelné izolace a můžete v klidu spát - může mrznout jak chce a voda stále poteče.

Tento systém se často používá např. u potrubí které vede ze studny do baráku a není v nezámrzné hloubce, nebo na trubkách, které vedou v nevytápěných prostorách apod.

Samoregulační inteligentní topné kabely se nepřehřejí, můžou se vzájemně dotýkat, nebo křížit. Pro snížení provozních nákladů doporučujeme instalovat i termostat, který uvede topný systém do provozu pouze když hrozí riziko zamrznutí.

V případě žádosti o cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat na emailu - technik@elmaterm.cz


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.