logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

První skutečně Plug and Play dveřní clona

Žádné nástěnné ovladače, žádné dveřní kontakty, stačí osadit, zapnout a funguje zcela samostatně. O spínání se postará pohybový senzor, který je součástí dodávky clony a integrovaný regulátor.

Dveřní clona SLIM s integrovaným pohybovým senzorem je nejnižší dveřní clona na trhu. Navíc je k dispozici ve dvou barvách (černí a bílá) a je proto ideálním řešením pro restaurace, hotely, obchody, nákupní centra, vstupy do administrativních budov atp. Unikátní koncepce s integrovanou regulací a pohybovým senzorem umožňuje plnohodnotné použití dveřní clony bez nutnosti instalace nástěnného ovladače a dveřních kontakt.

Dveřní vzduchová clona SLIM umožňuje jak horizontální tak vertikální instalaci. Nad dveře se instaluje pomocí nástěnné konzole nebo závitových tyčí. Z boku dveří se vzduchová clona instaluje pomocí konzolí pro vertikální instalaci.

Vysoký vzduchový výkon a dosah proudu vzduchu 3,2 m s koncovou rychlostí proudu vzduchu 2,3 m/s vytváří účinnou vzduchovou bariéru v prostoru otevřených dveří a tím zamezuje pronikání chladného venkovního vzduchu do vnitřního prostoru v zimě, respektive teplého vzduchu v létě.

Dveřní clony SLIM jsou k dispozici ve třech délkách 1 m, 1,5 m a 2 m v následujících provedeních:

  • SLIM N - “studená“ dveřní clona bez ohřevu
  • SLIM W - dveřní clona s teplovodním výměníkem
  • SLIM E - dveřní clona s elektrickým topným tělesem

Hydronix CZ s.r.o.
logo Hydronix CZ s.r.o.

Výroba - distribuce - technická podpora: Ruční vyvažovací ventily, Automatické vyvažovací ventily, Regulátory tlakové diference, Tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily, Sálavé vytápění a chlazení, Teplovzdušné jednotky, Fancoily, Dveřní a vratové clony.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.