logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Splitové nástěnné jednotky Freedom a J-Smart

NOVĚ NA TRHU: Špičkové splitové jednotky druhého největšího výrobce klimatizací za vynikající ceny!

Reklama

Splitové nástěnné jednotky AUX s elegantním decentním designem, který pasuje do jakéhokoliv interiéru. Jednotky pracují s novým ekologickým chladivem R32 a disponují všemi funkcemi nejmodernějších klimatizací: WiFi ovládání, prevence studeného ovanu při topení, snímání teploty dálkovým ovladačem pro vytvoření komfortního klima přesně tam, kde se nachází uživatel, a mnohé další.

Oproti ostatním klimatizacím vynikají především čistícími funkcemi nad rámec standardního osušení výparníku, velkým dosahem ventilátoru s patentovaným tvarem lamel pro rovnoměrnou distribuci vzduchu, kompaktními rozměry venkovní i vnitřní jednotky a velmi tichým chodem.

Lze je kombinovat pro použití jako split i multisplit (více vnitřních jednotek s jednou venkovní). Jsou osazeny nejnovější typem kompresoru s nízkou spotřebou el. energie, díky němuž spadají do energetické třídy A++ a ryche dosáhnou maximálního výkonu v chlazení i topení. Na veškerý sortiment zařízení AUX se vztahuje 5-letá záruční doba s okamžitou dostupností náhradních dílů a jednotek.

VYUŽIJTE VELKÝCH ZIMNÍCH SLEV NA NÁKUP ZAŘÍZENÍ AUX!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.