logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fotografická soutěž Fakulty stavební ČVUT pro studenty i absolventy letos s tématy „Industriál“ a „Tady odtud jsem“

„Tvýma Očima“ je fotografická soutěž Fakulty stavební ČVUT v Praze. Letos se soutěžící mohou hlásit s fotografiemi na téma „Industriál“ a „Tady odtud jsem“.

Kromě studentů středních škol se do ní v jednotlivých kategoriích mohou zapojit také studenti, absolventi a zaměstnanci fakulty. Fotografie lze zasílat až do 22. listopadu. Soutěžící z řad středoškoláků a studentů Fakulty stavební ČVUT si mohou vybrat mezi oběma tématy, případně zaslat fotografie na každé z nich. Vítězové získají finanční a věcné odměny.

Cílem soutěže je vidět architekturu, stavby, budovy a hmotné prostředí kolem sebe jinak, uvědomit si jejich pestrost, technické a konstrukční kvality, kreativní řešení a také kulturní a sociální aspekty. Zároveň podnítit rozvoj fotografických dovedností a tvořivosti.

Soutěž vznikla v roce 2008 a původně byla určena jen středoškolákům, v průběhu let se její kategorie rozrůstaly. Za dobu jejího trvání se v ní objevily i výrazné fotografické talenty.

Fotografie do soutěže „Tvýma Očima“ lze zasílat až do 22. listopadu.
Podrobnosti jsou k dispozici na www.tvymaocima.fsv.cvut.cz


Fakulta stavební ČVUT v Praze
logo Fakulta stavební ČVUT v Praze

Fakulta stavební je jednou z 8 fakult Českého vysokého učení technického v Praze, je historicky nejstarší a patří k největším fakultám ČVUT v Praze. Fakulta získala pro ČVUT významné hodnocení v mezinárodním žebříčku univerzit - QS World University ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.