logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sanace, renovace a památková péče – použijte osvědčené sanační systémy

Poškození vnitřních a vnějších omítek, výskyt plísní nebo vzlínající vlhkost na domech, starších usedlostech či historických budovách bývají často noční můrou jejich majitelů.

Vyzkoušejte ověřené sanační systémy Baumit Sanova, které bezpečně a spolehlivě ochrání každý objekt proti působení zubu času. Ideálními pomocníky pro historické budovy, které spadají pod ochranu památkové péče, jsou NHL výrobky.

V případě Vašeho zájmu Vám zpracujeme profesionální sanační analýzu vlhkosti zdiva a obsahu solí včetně doporučení vhodného sanačního omítkového systému. Nejprve je třeba provést důkladný průzkum Vašeho zdiva, který začíná odběrem vzorků přímo na stavbě. O ten se postará náš technický a obchodní zástupce. Přečtěte si, jak probíhá odběr zdiva a co se děje se vzorkem v laboratoři.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.