logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla vzduch-vzduch pro vytápění hal? Nižší cena montáže a kratší potřebný čas

Při vytápění haly (sklady, výroby, skleníky…) řeší montážní firmy, mimo cen a marží, také časovou náročnost. Tradiční pojetí kalorifer a plynový kotel skrývá nutný čas pro kompletní natažení potrubí.

Při využití tepelného čerpadla a ohřívače vzduchu tento problém odpadá, protože se volí nejkratší cesta – přímo přes stěnu. Délka potrubí tak může být 3 metry. Montáž je tak jednoduchá, rychlá a levná. Navíc, zákazník má ceněný benefit – kromě vytápění, také chlazení. Odpadají tak případné další náklady za pořizování klimatizací.

SKUTEČNÉ TEPELNÉ ČERPADLO, NE KLIMATIZACE

Pokud řešíme tepelné čerpadlo vzduch-vzduch, myslíme skutečné tepelné čerpadlo se scroll kompresorem, provozem až do -30 °C, nízkou hlučností a vysokou účinností COP 5,00 (2 °C/20 °C) a EER 4,32 (35 °C/27 °C). Dosahované výkony a účinnosti jsou zajištěny díky většímu výparníku oproti klasickým TČ vzduch-voda a většímu ventilátoru ebmpapst, který jede na nižší otáčky pro nižší hlučnost. S větším výparníkem je minimalizováno namrzání a případný režim odtávání není téměř vůbec využit.

NÁVRATNOST? JIŽ ZA 2 ROKY

Z ekonomického hlediska přinášejí TČ vzduch-vzduch značky SAX Kita AIR pro investory obrovský benefit – rychlou návratnost investice. Při využití tepelného čerpadla SAX je to během 2 let (oproti řešení kalorifer a kotel). Testováno v hale s CNC výrobou, 500 m2, 6 m výškou stropu a 30 kW tepelné ztráty.

JSTE MONTÁŽNÍ FIRMA?

Ozvěte se nám. Máme připravené výhodné podmínky k výhodám produktu, z nichž některé jsme popsali výše. Rádi za Vámi přijedeme a dopodrobna rozebereme naše tepelné čerpadlo, abyste si byli jisti namontovaným produktem. Více informací michal.skvaril@4heat.cz nebo 776 186 783 – Michal Škvařil
4heat s.r.o.
logo 4heat s.r.o.

Řešíme komplexně vytápění a chlazení průmyslových hal (sklady, autosalony, výroby,...) a domácností. Projekt zajišťujeme na klíč = konzultace, projekt, montáž a servis. Výhradní zastoupení pro ApenGroup a Carlieuklima. Pro domácnosti (rodinné domy a byty) ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.