logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Celoplošnost systému vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ

Pro systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ je charakteristický způsob předávání tepla velkoplošným sáláním, celou plochou podlahy, neboli celoplošně.

Reklama

Topné fólie mají kontakt s podlahovou krytinou (nebo s potěrem) v celé své ploše. Díky tomu je rozložení teplot a přenos tepla mnohem efektivnější, než je tomu u topného kabelu nebo vodních podlahových systémů. Při použití systému vodního podlahového topení, nebo elektrického topného kabelu, nelze ani při sebelepším uspořádání meandru dosáhnout tak rovnoměrného rozložení teploty nášlapné plochy, jako při použití topných fólií, kdy se na podlaze nevyskytují studená / přetopená místa, topení má rychlý náběh, regulace je dynamická a přesná a v místnosti je zdravé klima.

Celoplošnost uhlíkových fólií skýtá mnoho výhod. Jedná se o topení nízkoteplotní – místnost není v určitých částech přetápěna a nedochází k víření prachu jako například při použití teplovodních radiátorů nebo elektrických přímotopů. Celoplošné sálavé vytápění má oproti klasickému vytápění topnými tělesy tu výhodu, že stačí topit na nižší teplotu v místnosti, abychom dosáhli stejné pocitové teploty. Můžeme tak na termostatu nastavit o stupeň až dva méně než je reálná teplota v místnosti, komfort a pohoda zůstanou stejné, ale šetříme náklady.

Zaujal Vás systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ? Neváhejte, a zašlete nám svůj projekt přes kontaktní formulář na našem webu a společně najdeme vhodné řešení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.