logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nevíte kam s kotlem? Řešením může být venkovní instalace vytápění

U vytápění průmyslových či komerčních budov bývá často nutná venkovní instalace. Důvodem může být specifický tvar objektu, nedostatek místa či omezený pohyb osob uvnitř budovy. Řešením je Cabin Slim.

Cabin Slim je samostatně stojící zdroj tepla, který je vzhledem ke své výkonové řadě ideální pro komerční a průmyslové budovy. Jedná se o kabinové provedení sestávající se z kotlů UltraGas® a všech nezbytných komponentů pro výrobu tepla. Vnější plášť sendvičové konstrukce kabiny zajišťuje tepelnou izolaci a ochranu proti nepříznivým venkovním podmínkám. Jednotka Cabin Slim je vhodná pro instalaci do venkovního prostředí, ať už vedle budovy nebo na terase či střeše.

V České republice máme aktuálně další kabinovou instalaci s Cabin Slim, tentokrát s dvojkotlem UltraGas® 800D skládající se ze dvou samostatných jednotek o výkonu 400kW. Pro venkovní instalaci vytápěcího systému Hoval se tentokrát rozhodli ve společnosti Drylock Hrádek nad Nisou, kde se pyšní hlavním výrobním závodem celé skupiny Drylock Technologies. Hoval Cabin Slim se tu postará o vytápění nové automatické skladovací haly. Požadavky byly následující: instalace, a zároveň následná obsluha a kontrola musí být mimo budovu. S využitím kabinové kotelny Cabin Slim jsme ušetřili jak prostor v hale, tak revize mohou probíhat v klidu bez narušování jejího chodu.

Pro další příklady instalací jednotky Cabin Slim a více informací navštivte naši webovou stránku: www.hoval.cz, nebo nás kontaktujte přímo na info@hoval.cz.


Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.