logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Radiátory, které přispívají ke zdravému bydlení

Otopná tělesa v budovách mají vliv na vnitřní prostředí pobytových místností z hlediska hygieny a rizik přenosu virových onemocnění. Hlavní příčinou je obtížné čištění nepřístupných konvekčních ploch.

Firma ELVL, výrobce teplovodních a elektrických radiátorů BITHERM, si pro vývoj nové řady radiátorů zadala současná pravidla moderního a ekonomicky efektivního vytápění budov. Ta se vyznačují tenkým profilem a minimálním obsahem teplonosné kapaliny v kombinaci s velkým povrchem pro přenos tepla. Žádanou vlastností je konstrukční flexibilita vyznačující se vysokou účinností rovnoměrného sdílení sálavého tepla do vytápěného prostoru, které má příznivý vliv na prostředí a pobyt osob. Důležitou vlastností je také uživatelský komfort, vyznačující se snadným čištěním teplosměnných ploch při běžném úklidu vysavačem bez použití atypických čistících nástrojů a jiných pomůcek. Tím se snadno předchází zanášení tělesa prachem a nečistotami včetně bakterií a tvorbě plísní.

Výstupem vývoje se stal nový typ radiátorů BITHERM se zářičem W3Q, jehož konstrukce se zcela odlišuje od deskových i článkových radiátorů a také konvektorů. Radiátory BITHERM jsou vyráběny z nejkvalitnějších nekorodujících materiálů jako je hliník a měď. Pro tyto materiály je charakteristická vysoká tepelná vodivost, která umožňuje rychlou reakci na změnu při regulaci teploty. Měď je také antimikrobiální materiál, který dokáže redukovat specifické škodlivé viry a bakterie způsobující mikrobiální infekční onemocnění.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.