logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Letiště Praha, a. s. podporuje program „Ventilace“

Letiště Praha, a. s. začátkem roku 2020 zahájilo Program ventilace. Cílem programu bylo snížit dopady hluku z leteckého provozu. Jak a kde letiště pomáhalo?

Letiště Praha, a. s. vyhlásilo 4. 3. Program ventilace. Cílem Projektu ventilace byla realizace doplňkových protihlukových opatření pro snížení dopadů hluku z leteckého provozu ve vnitřním chráněném prostoru budov.

„Doplňková protihluková opatření“ spočívala v instalaci rekuperace, tj. systémů nuceného větrání se zpětným získáváním tepla. Program byl poskytován lidem žijícím v hlukově nejzatíženějším oblastech v okolí Letiště Václava Havla Praha, jmenovitě: Městská část Praha- Přední Kopanina a obce Horoměřice, Jeneč, Kněževes a Dobrovíz. Příspěvek výši 100 % ceny dodání a instalace lokální nebo centrální rekuperace mohli čerpat fyzické i právnické osoby.

Pro rok 2020 je již ukončený příjem žádostí do Programu ventilace. Nesmutněte! Program bude realizován i v následujících letech!

Více informací o Programu Ventilace naleznete na stránkách Letiště Praha, a. s. (https://www.prg.aero/program-ventilace).

Naše společnost SEVentilation.cz je na seznamu schválených dodavatelů v programu „Ventilace“.

Obraťte se na nás s důvěrou, rádi Vám:
  • připravíme návrh řešení větrání Vaší nemovitosti podle podmínek programu „Ventilace“
  • nainstalujeme Vám větrací jednotku splňující požadavky programu
  • zajistíme pro Vás projektovou dokumentaci
  • garantujeme bezvadné provedení montáže

Neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle 725 632 460 nebo emailem info@seventilation.cz.

Pro více informací můžete navštívit naše stránky


SEVENTILATION
logo SEVENTILATION

Decentrální rekuperace – větrání se zpětným získáváním tepla. Moderní a kvalitní systém větrání, jednoduchý na instalaci. Větrá, izoluje, filtruje, likviduje plísně a vlhkost a má vysokou účinnost. SEVI 160 Plus patří ke špičce mezi systémy řízeného ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.