logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Trane® SintesisTM Balance

Trane®, přední poskytovatel řešení a služeb v oblasti vnitřního pohodlí, představil jednotku SintesisTM Balance CMAF, která je nejnovějším přírůstkem mezi jednotkami multi-pipe pro současné chlazení a vytápění. Současné vytápění a chlazení jednou jednotkou snižuje investiční a provozní náklady.

CMAF využívá obnovitelnou a zpětně získanou energii a zajišťuje dodávku jak chladné, tak i teplé vody pro celý objekt, a tím může nahradit stávající kotelnu a strojovnu chlazení.

CMAF nabízí celkovou energetickou účinnost (TER) až 8,1 kW/kW a topný faktor (COP) až 3,35 kW/kW – jedná se o nejvyšší COP veškerých vzduchem chlazených čtyřtrubkových jednotek se scroll kompresory dostupných na Evropském trhu.

Trane Technologies se zavázal, že chce prostřednictvím chladicích zařízení a tepelných čerpadel instalovaných u svých zákazníků snížit emise uhlíku o jednu gigatunu do roku 2030, což odpovídá ročním emisím v Itálii, Francii a Velké Británii dohromady. Díky zpětnému využití tepla a vysoké celkové účinnosti je pro tento závazek a pro snížení provozních nákladů čtyřtrubková jednotka CMAF ideálním řešením.

Pro více informací o kompletním portfoliu značky Trane navštivte www.trane.cz.


Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.