logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektrické podlahové vytápění pomocí systému LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ

Uhlíkové topné fólie jsou ideálním jednoduchým a efektivním řešením pro vytápění elektřinou. Hodí se jak do všech typů novostaveb, tak i do kvalitních a dobře zateplených rekonstrukcí.

Reklama

Vytápění pomocí topné uhlíkové fólie

Elektrické vytápění je v dnešní době běžným způsobem topení, který se používá ve všech typech budov. Elektřina je pouze nositelem energie a samotné šíření tepla do místnosti může být provedeno mnoha způsoby. Uhlíkové topné fólie jsou lokálním systémem vytápění, fungují na bázi přímé přeměny elektrické energie na teplo ve vytápěné místnosti. Nikde se tedy nic netočí (kompresory, čerpadla, větráky), nikde neproudí voda, nikde nic nehučí a nekladou nároky na prostor.

Proč vytápět pomocí topné uhlíkové fólie?

Systém vytápění LARX UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ se díky jeho tloušťce hodí do všech typů staveb a rekonstrukcí. Topné fólie jsou nízkoteplotním typem vytápění. Tzn., že nezpůsobují víření prachu ani vysychání vzduchu, jsou tedy ideálním druhem podlahového vytápění pro alergiky, astmatiky a další osoby s dýchacími problémy.

Uhlíkové topné fólie jsou tepelným zdrojem, který přeměňuje elektrickou energii na teplo s účinností 99 % (ze 100 W elektrické energie vytvoří 99 W tepla). Mohou fungovat jako hlavní či doplňkový zdroj tepla. Instalace je možná jak pod skládanou podlahovou krytinu, tak pod potěr (anhydrit, beton) nebo systémové podlahové desky.

Více informací naleznete na našem webu UHLÍKOVÉFÓLIE.CZ. .

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.