logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jednoduché zapojení cirkulace teplé pitné vody AFRISO ATM WMG v domácnostech

Cirkulace včetně termostatického směšovacího ventilu ATM s pojistkou proti opaření osob a jednoduchým nastavením výstupní teploty pomocí otočného kolečka se stupnicí v °C.

Skupina s termostatickým směšovacím ventilem ATM WMG slouží pro řízení teplé vody v systémech pitné vody, kotlů nebo ohřívačů pitné vody podle EN 806. Vhodný také pro modernizaci připojení cirkulace TUV, které jsou již vybavené bezpečnostními prvky a oběhovým čerpadlem.

Konstrukce skupiny s termostatickým směšovacím ventilem ATM WMG má kompaktní rozměry, která je uložená v izolaci. Skupina je předem smontována a otestována na těsnost spojů čímž se stává spolehlivou částí instalace. To má i příznivý vliv na rychlost montáže do systému. Zamezí se tak i chybné instalace, způsobenou lidským faktorem. Skládá se z regulovatelného termostatického směšovacího ventilu AFRISO ATM 363, připojovacího dílu podle DIN 1988 a jednotky rozdělující průtok včetně zpětné klapky, bypassu a vypouštěcího ventilu pro odvzdušnění nebo vyplachování cirkulačního vedení. Termostatický směšovací ventil ATM má velké ovládací kolečko, pomocí kterého se jednoduše nastavuje výstupní teplota smíchané vody v rozsahu 35 až 60 °C.

Výhody:

  • příznivá cena komponentů a časová úspora montáže sestavy
  • kompaktní a spolehlivá hydraulická sestava pro zásobníky
  • termálně řízená teplota horké vody (s ochranou proti opaření)
  • značná úspora času při montáži
  • snadná montáž
  • úspora energie na ohřev
  • eliminování chyb při montáži dílčích komponentů (všechny potřebné prvky jsou na správném místě)

V případě instalace v nových objektech doporučujeme také instalaci komplexní cirkulační skupina AFRISO WZS 100.


AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.