logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přihlaste svou koupelnu do soutěže Viega – koupelna roku


Nadčasový předstěnový systém Viega Prevista najde uplatnění v každé koupelně. Přihlaste i svou Previstu do soutěže Viega – koupelna roku. (foto: Viega)

Také vám vaše nová koupelna připadá jako ta nejkrásnější na světě? Tak její fotku pošlete do soutěže Viega – koupelna roku. Třeba zjistíte, že váš názor sdílí i odborná porota. Můžete vyhrát víkendový wellness pobyt ve Špindlerově Mlýně nebo značkové designové župany.

Pokud jste nedávno zrekonstruovali starou koupelnu nebo si pořídili zcela novou, měli byste zbystřit. Společnost Viega, přední výrobce instalační techniky, spouští soutěž pro všechny majitele nových a zrenovovaných koupelen.

„V naší soutěži se každý může pochlubit svojí koupelnou a zahrát si nejen o titul Koupelna roku, ale také o lákavé ceny. Stačí, když soutěžící svou koupelnu nafotí a nejpozději do 15. 11. 2020 pošlou na e-mailovou adresu: info@viega.cz. Podmínka je jediná, nejméně jedna ze zaslaných fotografií musí obsahovat předstěnový systém Prevista. Odborná porota pak vybere výherce hlavní ceny a deset dalších oceněných,“ uvádí Kateřina Klimšová, marketingová manažerka společnosti Viega s.r.o.

Inspirativní Viega

Cílem soutěže není jen najít tu „nej“ koupelnu, ale také poskytnout inspiraci a ukázat, jak nadčasové řešení představují předstěnové systémy Prevista. „Proto budou všechny zaslané fotografie po celou dobu trvání soutěže průběžně uveřejňovány na facebookovém a instagramovém profilu Viega CZ a na webových stránkách, kde jsou uvedena i podrobná pravidla soutěže. Zároveň zde návštěvníci najdou informace o systému Prevista, případně další tipy, jak proměnit koupelnu ve skutečně moderní a funkční zónu relaxace. Chceme, aby se tyto stránky staly jedním z hlavních zdrojů inspirace před pořízením koupelny,“ dodává Klimšová.

Kdo se může přihlásit?

Soutěž je určena každému majiteli koupelny, případně toalety, která byla v nedávné době buď zrekonstruována, nebo úplně nově vybudována. Soutěžní koupelna/toaleta však musí obsahovat předstěnovou techniku Prevista od společnosti Viega, tedy některý z následujících typů: Prevista Dry, Prevista Dry Plus nebo Prevista Pure. Každý soutěžící může do soutěže poslat nejvýše tři fotografie, přičemž minimálně jedna musí rozpoznatelně zachycovat právě systém Prevista např. prostřednictvím ovládací desky Viega Visign for Style, More, Public nebo Life.

O co se hraje?

Všechny ceny, které Viega do soutěže věnovala, se tematicky nesou v duchu vody a relaxace. První cenou je proto víkendový wellness pobyt ve Špindlerově Mlýně pro dvě osoby, ale hraje se také o 10 luxusních županů Calvin Klein.
Viega s.r.o.
logo Viega s.r.o.

Společnost Viega s téměř 5000 zaměstnanci po celém světě patří k předním výrobcům instalační techniky v oblasti sanity a vytápění. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v deseti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.