logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovace od EcoSmartu! Multifunkční řídící jednotka pro ovládání a kontrolu čerpadel

Dynamický displej on-line zobrazuje všechny důležité provozní hodnoty o čerpadle, zobrazuje 3 úrovně hladin jak ve vrtu nebo studni, tak i v doplňovaném vodojemu. Možnost volby 6ti provozních režimů.

Reklama

Hledíme do budoucnosti a našim zákazníkům přinášíme inovativní ovládací , kontrolní a ochrannou jednotku pro spolehlivý provoz čerpadel. S naším CONTROLEM lze čerpadlo sledovat on-line včetně aktuální hodnoty vstupního napětí a okamžitým odebíraným proudem! Dynamický displej je podsvětlený, skvěle čitelný a přehledný . EcoSmart CONTROL 400-1 je multifunkční kontrolní jednotka pro ovládání, kontrolu a kompletní ochranu jednoho čerpadla se vstupním napětím 3x400V a výkonem motoru 0,75-4,0 kW nebo 5,5-11kW.

Lze zvolit několik provozních režimů, ruční nebo automatický provoz. Lze kontrolovat 1-2 hladiny pomocí plováků, hladinových sond nebo jejich kombinací, lze kontrolovat provozní tlaky tlakovým snímačem s kontaktem ON/OFF nebo elektronickým tlakovým snímačem s výstupem 0,5-4,5V a přesností nastavení po 0,1 baru. Jednotka také chrání motor čerpadla proti přetížení a zablokování, proti přepětí a podpětí a ztrátě výstupní fáze. Funkce pravidelného protáčení dlouho stojícího čerpadla zabezpečí spolehlivý chod celého čerpacího systému. Výborná je i funkce paměti 5 posledních závad v systému. Při zobrazení aktuální chyby jednotka vydává každých 30 sekund varovný akustický signál.

EcoSmart novým CONTROLEM opět překonává většinu podobných výrobků , které o provozních hladinách a případné závadě čerpadla informují uživatele pouze několika kontrolkami.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.