logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Záruka funkčnosti a garantovaný servis. Vyzkoušejte pravidelný servis od EcoStepu

Bezvodé pisoáry, osoušeče rukou a další produkty šetří vaší firmě nebo restauraci čas i peníze za provoz. Ale co údržba? S pravidelným servisem přímo od výrobce bude zase o starost míň.

Oblíbená služba vám ušetří nervy

Pravidelný servis můžete získat k bezvodým pisoárům, osoušečům, dávkovačům mýdla a osvěžovačům vzduchu EcoStep. Blikání varovných kontrolek nikdy neuvidíte, protože technik k vám přijede každé 4 měsíce a postará se o

  • výměnu náhradních dílů a ventilů,
  • čištění odpadních trubek,
  • kontrolu funkčnosti přístroje.

U bezvodých pisoárů navíc získáte garanci funkčnosti do příští návštěvy, a to i po záruce. Pokud se něco pokazí, oprava bude zdarma.

Volejte kdykoliv a plaťte stále stejně

Co když se něco stane mezi návštěvami? Zachovejte klid a objednejte si servis kdykoliv.

  • Neplánované opravy vždy do 2 dnů kdekoliv v Česku.
  • Žádné další poplatky za cestu, vše je v ceně.
  • Platba formou měsíčního paušálu nebo jednou za 4 měsíce podle vaší smlouvy.

Klidně si vše nejdřív vyzkoušejte

Ještě produkty EcoStep nemáte? S pravidelnou údržbou na 3 roky nyní získáte bezvodý pisoár za 1 Kč. Všechny produkty si můžete nechat předvést přímo u vás ve firmě nebo je zdarma otestovat. Pokud nebudete spokojení, zaplatíte jen za použitý materiál.

EcoStep využívá moderní technologie, díky kterým si jejich hygienické a ekologické produkty oblíbily už tisíce klientů z řad firem či obchodních center, kam denně zavítají až desetitisíce návštěvníků.


EcoStep s.r.o.
logo EcoStep s.r.o.

EcoStep s.r.o. je výhradním distributorem a výrobcem hygienického a sanitárního zařízení a doplňků. Specializujeme se na úspory nákladů nejen na toaletách. Mezi hlavní produkty patří Bezvodý pisoár P1 a Osoušeč rukou R1 se zárukou 5 let.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.