logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dobré zprávy z A-B help

Společnost A-B help ve spolupráci se sponzory, předala hendikepovaným ve Společenství Dobromysl nový minibus, který bude sloužit na převoz klientů, zásobování kavárny a jejich dílny. Je to již 26. minibus, který byl ​předán pro potřebné.

Se společností A-B help nás spojuje vášeň pro pozitivní změnu a společenskou odpovědnost. Proto můžete logo FLAMCO-MEIBES vidět hned na několika autech a minibusech, které pomáhají napříč celou republikou. Vážíme si spolupráce stejně jako možnosti smysluplně pomáhat ostatním.

Samozřejmě práce A-B help nekončí - momentálně pracuje na autě pro Klokánek na Praze 8 a Klokánek v Dlouhé Loučce na Olomoucku.

Pokud máte pocit, že byste chtěli nebo mohli v této situaci pomoci s bezpečnou přepravou dětem, které to potřebují, ráda od Vás společnost A-B help přivítá návrhy dle Vašich možností.


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.