logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Studijní program Provozovatel vodovodů a kanalizací 2020–2021

Foto: proplach vodovodu, redakce
Foto: proplach vodovodu, redakce

Absolventi splní kvalifikační požadavky podle Zákona o vodovodech a kanalizacích č. 274/2001 Sb.

Reklama

Studijní program PROVOZOVATEL VODOVODŮ A KANALIZACÍ se uskuteční od května 2020 do května 2021 v Praze (IES,Podolská 15, 147 00 Praha 4 –Podolí) nebo ve Vysokém Mýtě (VOŠS a SŠS Vysoké Mýto, Komenského 1/II, 566 19 Vysoké Mýto).

Cílem programu je zvýšení kvalifikační úrovně provozovatelů vodovodů a kanalizací i zainteresovaných pracovníků veřejné a státní správy. Program poskytne ucelené odborné vzdělání na středoškolské úrovni v oblasti provozování vodovodů a kanalizací. Absolventi tím splní kvalifikační požadavky podle Zákona o vodovodech a kanalizacích č. 274/2001 Sb.

Představenstvo SOVAK ČR schválilo zastřešení studijního programu, který by měl představovat minimální standardní kvalifikační požadavek pro provozovatele vodovodů a kanalizací.

Program je určen: pracovníkům s ukončeným středním vzděláním jiného než vodohospodářského zaměření(maturita, výuční list zněkterého ztechnických oborů, aj.), absolventům vodohospodářských škol, kteří si chtějí obnovit znalosti z oboru, pracovníkům veřejné správy, event. projektantům a specialistům na inženýrskou činnost v oboru vodovodů a kanalizací a dále provozovatelům vodovodů a kanalizací.

Další podrobnosti ke znovuotevřenému studiu Studijní program Provozovatel vodovodů a kanalizací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.