logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

PVK rozšiřují služby vyjadřovacího portálu

Výkres ZTI, ilustrační foto, zdroj článek Kvalita projektové dokumentace a realizace prací ZTI
zdroj článek Kvalita projektové dokumentace a realizace prací ZTI

Pražské vodovody a kanalizace vzhledem ke Covid-19 zprovoznily pro příjem žádostí o vyjádření k projektové dokumentaci vyjadřovací portál.

Reklama

Vyjadřovací portál - zadání i stanovisko elektronicky

Pražské vodovody a kanalizace vzhledem k situaci šíření nemoci Covid-19 zprovoznily pro příjem žádostí o vyjádření k projektové dokumentaci pro potřeby dle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) v platném znění vyjadřovací portál.

„Žadatel pomocí elektronického formuláře, který obsahuje 3 po sobě jdoucí části, vyplní žádost o vyjádření ke svému záměru a následně ji potvrdí přes zadanou e-mailovou adresu. Na tuto e-mailovou adresu budou zasílány i případné požadavky o doplnění nebo úpravu projektové dokumentace. Stanovisko PVK bude žadateli následně odesláno elektronickou formou,“ vysvětlil tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Dokumentaci k jednotlivým žádostem o vyjádření je nutné vkládat výhradně v barevném provedení ve formátu PDF a v kvalitě rozlišení umožňující řádné zobrazení záměru. Možné je vložit maximálně pět souborů, přičemž každý má mít maximální velikost 20 MB. „Pokud nebude dodržena kvalita a rozlišení elektronické dokumentace, budeme zákazníky žádat o její doplnění,“ podotkl Mrázek.

PVK zároveň zákazníky žádají, aby do portálu nevkládali přílohy, které odporují svým obsahem zákonu nebo byly získány v rozporu s ním.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.