logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dotace na tepelné čerpadlo z NZÚ

Hledáte možnosti, jak co nejvýhodněji vyřešit změnu vytápění vašeho domu? Nebo jak dosáhnout na dotaci pro nový dům? Řešením může být program Nová Zelená Úsporám.

Hledáte možnosti, jak co nejvýhodněji vyřešit změnu vytápění vašeho domu? Nebo jak dosáhnout na dotaci pro nový dům? Řešením může být program Nová Zelená Úsporám.

Dotaci z programu NZÚ na tepelné čerpadlo můžete využít v těchto případech:

1. Potřebujete vyměnit samostatný zdroj tepla, kterým je centrální elektrický kotel (může být zachován v soustavě jako bivalentní zdroj), elektrické topné rohože, elektrické přímotopy, akumulační kamna, lokální kamna na pevná paliva. Tyto zdroje můžete vyměnit za tepelné čerpadlo a na výměnu získáte 65 000 Kč.

2. Stavíte nový dům – podporovány jsou nejen pasivní domy, ale i domy s nízkou energetickou náročností. Tepelné čerpadlo je i v tomto případě správný prvek pro splnění podmínky na měrnou neobnovitelnou primární energii. V případě novostavby s nízkoenergetickou náročností můžete získat dotaci až 185 000 Kč.

3. Plánujete fotovoltaika k tepelnému čerpadlu
Stále je možná podpora instalace fotovoltaického systému v kombinaci s tepelným čerpadlem. Výše dotace na pořízení samostatné FVE je 150 000 Kč. Pokud současně doplníte do systému i tepelné čerpadlo viz bod 1 získáte dotaci až 235 000 Kč.

Chcete vědět, zda můžete využít dotaci na tepelné čerpadlo?

Kontaktujte nás!

Za tým AC Heating
Zdeněk Brázda


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.