logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Schiedel, s.r.o obdržel ZLATOU MEDAILI za nejlepší výrobek

Novinka loňského roku, řízené větrání s rekuperací KOMBIAIR, obdržela v rámci stavebního veletrhu v Brně, prestižní cenu ZLATÁ MEDAILE za nejlepší výrobek.

Reklama

Parametrů, kterými oslovil produkt KombiAir odbornou porotu, je více. Jeden z nejdůležitějších je hlučnost, která je ve srovnání s jinými dostupnými systémy na našem trhu bezkonkurenčně nejnižší. KombiAir dosahuje při provozu hlukové hladiny pouhých 34 dB. To je sotva slyšitelná hranice, která neruší ani citlivé jedince.

KombiAir patří k naprosté špičce i z hlediska vysoké účinnosti rekuperační jednotky, která dosahuje 90 %. Přicházející vzduch o teplotě -5°C se ve výměníku tepla ohřeje vycházejícím vzduchem o teplotě 22°C na příjemných 20°C. Systém KombiAir je možné navíc regulovat podle toho, v jaké místnosti v danou denní dobu pobýváte. Další výhodou je unikátní svislé řešení, které má minimální nároky na prostor a obejde se bez samostatné technické místnosti. Jednotka se vkládá ve fázi hrubé stavby do modulu o půdorysných rozměrech 360 x 620 mm, velikostně je tak srovnatelná s komínovým systémem Schiedel.

CERTIFIKÁT PASSIVE HOUSE INSTITUT

Systém KombiAir vstoupil do nového roku zostra. Již v lednu získal po náročném testování certifikát od německého Passive House Institutu, který se zásadním způsobem zasazuje o rozvoj konceptu pasivních staveb po celém světě.

Záznam rozhovoru při příležitosti představení systému KombiAir veřejnosti lze shlédnout zde:

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.