logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stáhněte si nejnovější katalogy od ELEKTRODESIGN

Stáhněte si nejnovější katalogy Větrací jednotky s rekuperací tepla a přívodní jednotky, Větrací systémy s rekuperací tepla pro byty a rodinné domy.


Katalog větracích jednotek s rekuperací tepla a přívodních jednotek obsahuje mj.: „NOVINKU“ roku 2020 v oblasti jednotek pro komerční použití a to novou řadu jednotek z rodiny DUOVENT® pod názvem MODULAR.

Řada jednotek MODULAR je doplňkovou řadou, která rozšiřuje současnou řadu jednotek DUOVENT® COMPACT a posunuje tím oblast použitelných vzduchových výkonů až k nominálnímu průtoku vzduchu 14 500 m3/h.

Výstavní vzorek jednotky DUOVENT® MODULAR DV10100 bude k vidění na stánku společnosti ELEKTRODESIGN ventilátory, s.r.o. Výsledky hledání Výsledky vyhledávání na webu

DUOVENT® MODULAR


  • Kompaktní rekuperační jednotky s novým řídicím systémem Digireg® EVO 0.18
  • Verze regenerační rotační výměník s možností přenosu vlhkosti
  • Verze protiproudý rekuperační výměník s účinností až 94 %
  • Konstrukce jednotky s vlastním patentovaným systémem ISOSTREAM®
  • Tloušťka stěny pláště jednotky 45 mm
  • Průtoky vzduchu 7 000 m3/h až 14 500 m3/h splňující směrnici Ecodesign EC/1253/2014
  • Široká paleta příslušenství a provedení jednotek

Ke snadnému návrhu jednotek zde naleznete detailní technické informace, popř. využijte náš návrhový software VentiCAD®


Katalog rekuperace a příslušenství pro rezidenční bydlení "Větrací systémy s rekuperací tepla pro byty a rodinné domy" obsahuje:
široký sortiment nejmodernějších rekuperačních jednotek, systémy pro rozvod vzduchu ED Flex® a ED Plano® a další nezbytné příslušenství (distribuční elementy, elektrické příslušenství a další).

Větrací jednotky jsou v souladu s nařízením komise EU ze dne 7. července 2014 číslo 1253/2014 o požadavcích na ekodesign větracích jednotek.

Katalogy rekuperačních jednotek od ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. v nejnovějším vydání jsou k dispozici v elektronické podobě ke stažení na stránkách www.elektrodesign.cz nebo fyzicky na všech pobočkách společnosti.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.