logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nicoll na veletrhu Aquatherm 2020 představí novinky

Na našem stánku č. 533 v hale 5 vám rádi představíme naše novinky v nabídce předstěnových instalačních prvků a jiné sanitární techniky a také praktickou ukázku instalace podtlakového systému Akasison.

Na stánku si budete moci prohlédnout WC předstěnové moduly SANIT včetně programu pro imobilní osoby a také letošní novinku SANIT INEO FronTop univerzální splachovač s ovládáním zepředu i shora ve snížené variantě. Vystavena budou také nejrůznější designová ovládací tlačítka včetně elektronického bezdotykového tlačítka SANIT INEO SCOP ze skla. Ze sanitárních výrobků si budete moci prohlédnout plastová víceúčelová umyvadla a výlevky osazené sifony s vlisovaným těsněním. Další vystavovanou novinkou je sifon pro sprchové vaničky Turboflow XS Magnetech, který funguje na principu suché magnetické klapky. Je ideální pro instalaci v objektech, kde může docházet k vysychání klasických zápachových uzávěrek.

Dále na našem stánku budou ukázky vnitřních instalačních systémů – odhlučněné kanalizace dBlue a FRIAPHON, systému rozvodů teplé a studené vody SYSTEM’O a také podtlakového odvodnění střech Akasison.

K dispozici Vám samozřejmě budou technické podklady pro projektování a montáž, katalogy a také naši produktoví manažeři.

Těšíme se na setkání s Vámi.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.