logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Na Infothermě budou představeny nové modely automatických kotlů na uhlí

Od ledna 2020 uvádí BENEKOV na trh pět nových modelů automatických kotlů na uhlí označených jako řada B. Všechny modely v rozsahu od 15 do 49 kW jsou certifikovány pro spalování hnědého uhlí a splňují parametry Ekodesignu.

Reklama

Hlavním lákadlem je vynikající zaváděcí cena, která je platná od 1.1.2020 do 30.3.2020. Například model BENEKOV B16 o jmenovitém výkonu 15 kW je dodáván za katalogovou cenu 49.990,-- Kč bez DPH.

Všechny modely jsou vybaveny řídící jednotkou s ovládáním jednoho topného okruhu. Na přání je možno dodat ovládání přes Internet.

Pohodlná obsluha, vysoká účinnost až 90 %, široká servisní síť a vynikající poměr cena/výkon u všech modelů nové řady B vytváří výbornou kombinaci ve srovnání s alternativou – kotli na ruční přikládání. Od 1.1.2020 musí všechny kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním splňovat parametry Ekodesignu. Většina výrobků toho dosahuje pouze v kombinací s instalací akumulační nádrže, která se tak stává pro téměř všechny modely kotlů na ruční přikládání povinná. Instalace jednoduchého automatického kotle na uhlí se tak dostává na stejnou cenovou úroveň jako instalace kotle na ruční přikládání s akumulační nádrží. Automatické kotle na uhlí tak mají šanci kotle s ručním přikládáním na trhu nahradit.
Novinky budou vystaveny na stánku BENEKOV, pavilon A2, číslo 218.

Více informací na www.benekov.com

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.