logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Těžká bazénová folie 3D Alkorplan Touch

Nově nabízíme 6 druhů strukturované 3D bazénové folie Alkorplan Touch.

Nově nabízíme 6 druhů strukturované 3D bazénové folie Alkorplan Touch, kde nabízíme i realizaci, tedy vyvaření bazénu z této folie.

Sváření těžké bazénové folie Alkorplan Touch je podobné, jako u standardních 1,5mm silných PVC folií pro bazény, ale přesto má svoje specifika.

Název bazénové folie TOUCH je výsledkem skutečnosti, že je tvořena dvěma pružnýma, pásy PVC fólie, které jsou spojeny dohromady, takže nabízejí dvojitou záruku, že žádný bazén nebude prosakovat.

Kromě toho je vnitřek každé fólie Alkorplan Touch vyztužen extrémně odolnou polyesterovou sítí, která působí jako páteř a dělá z vložky robustní a trvanlivý produkt.

Výjimečnost této těžké folie ALKORPLAN TOUCH, který ji odlišuje od ostatních vyztužených vložek na trhu, je jeho tloušťka. Normální tloušťka vyztužené vložky je 1,5 mm, zatímco RENOLIT ALKORPLAN TOUCH je první vyztužená bazénová folie vyrobená o tloušťce 2 mm. To ji přeměnilo na nejodolnější a nejtrvalejší vyztuženou folii na trhu.

Více informací na našich stránkách zde :


Eshop-bazény.cz
logo Eshop-bazény.cz

Internetový obchod s bazény a bazénovou technologií. Zasíláme zboží po celé ČR a na Slovensko. Prodej ověřeného bazénového příslušenství. Pískové filtrace, slané úpravy vody, protiproudy, bazénová fólie atd. Zároveň provádíme rekonstrukce a výstavbu bazénů ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.