logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Samoregulační topné kabely v průmyslu

ELMATERM s.r.o. specialista na instalace samoregulačních topných kabelů v průmyslu. Instalujeme topné kabely s nulovým zbytkovým proudem při dosažení limitní teploty - není nutná regulace.

Firma Elmaterm s.r.o. se specializuje na problematiku průmyslových ohřevů pomocí samoregulačních topných kabelů. Samoregulační topné kabely se vyznačují špičkovou kvalitou a mají nulový zbytkový proud při dosažení limitní teploty. Z tohoto důvodů není nutné za určitých okolností používat regulační prvky. Pomocí samoregulačních topných kabelů je možné ohřívat potrubí, nádoby apod. na velmi vysoké teploty v prostředích normálních i v prostorách s nebezpečím výbuchu. Teplotní odolnost samoregulačních topných kabelů je až 300°C, z tohoto důvodu je rozsah jejich použití topných kabelů velice široký.

V případě zájmu o cenovou nabídku nás prosím kontaktujte.


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.