logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Carlo Poletti – komponenty pro vytápění od roku 1959

Italové jsou mistři designu a stylu. Když k tomu přidáte špičkovou kvalitu a dlouholetou tradici, výsledkem jsou unikátní díla. Nepochybně k nim patří i designové termostatické ventily Carlo Poletti.

Radiátorové ventily Carlo Poletti se vyrábí od roku 1959 v italském městečku Gozzano. Společnost se zabývá nejen výrobou ventilů, ale také dalšími komponenty určenými pro vytápění.

Sestavené termostatické hlavové ventily procházejí specifickými zkouškami kvality, které testují jejich průtok, hysterezi a reakční dobu. Ostatně nadstandardní kvalitu potvrzuje i prodejce ventilů Carlo Poletti v České republice Tomáš Vilgus z Alfatopeni.cz: „ Životnost ventilů je prakticky neomezená. Kvalita zpracování je na tak vysoké úrovni, že během šesti let, což je doba, od kdy ventily prodáváme, jsem se nesetkal s žádnou reklamací.

Hlavním důvodem celosvětové úspěšnosti této značky je však jednoznačně design.

U českého prodejce Carlo Poletti, který má na okraji Prahy showroom, si můžete vybrat ze všech vyráběných typů radiátorových ventilů a šroubení – rohové, přímé, středové, úhlové, termostatické i uzavírací. V nabídce nechybí ani středové termostatické ventily pro kombinované vytápění s možností prostrčení topné tyče (jakéhokoliv typu). Z velké škály mnoha druhů ventilů, ať už moderních, ve stylu art deco nebo například retro, si vyberou i ti nejnáročnější. Nechybí ani široká nabídka barevných odstínů.

Ventily lze objednávat i v malém množství. Lze je připojit ke všem druhům potrubí. Precizní výrobky prezentuje výrobce s emocemi, které jsou Italům vlastní: „Přinášíme krásu do technologie a teplo měníme v design.“ My jako Středoevropané oceníme kromě designu také spolehlivost.


Alfatopeni.cz
logo Alfatopeni.cz

Internetový obchod a kamenná prodejna se zaměřením na designové radiátory a ventily. Nabízíme radiátory výrobců ISAN, IRSAP, RADOX, TERMA, Tubotech a designové ventily Carlo Poletti. Jsme přední prodejce designových otopných těles v ČR. Nabízíme možnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.