logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Příklady větrání s rekuperací tepla v RD a bytech, stropní chlazení a vytápění


Větrací jednotka Zehnder ComfoAir (CA) 180 je určena k použití v obytných objektech, především v bytech. Spojuje vysoký komfort, jednoduchou obsluhu, vysokou účinnost a flexibilní integraci do budovy.

Systémové řešení řízeného větrání s rekuperací tepla od předního evropského výrobce Zehnder je zárukou správné instalace a funkčnosti.

Zabezpečuje vždy to nejlepší vnitřní klima. O vysoké kvalitě, technických i uživatelských přednostech se mohli přesvědčit účastníci konference GREEN WAY DAY 2019, která se uskutečnila 9.září v Praze na Zlíchově. V příloze naleznete podrobnou prezentaci Ing. Romana Šubrta, vedoucího prodeje komfortního větrání Zehnder Group ČR, který také představil několik praktických příkladů komfortního větrání, například v bytovém domě Pavlovická v Liberci .

Vzhledem k tomu, že od ledna 2020 se budou novostavby rodinných domů stavět podle přísnějších norem, mohou být prezentace pro Vás inspirativní. Energeticky šetrnějších domů s téměř nulovou spotřebou energie (NZEB se dá právě dosáhnout také díky řízenému větrání s rekuperací tepla.


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.