logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Aquatherm Times v distribuci


Aquatherm Times již na Vašem stole, zdroj: www.aquatherm-praha.com

90 % plochy vyprodáno, v těchto dnech probíhá distribuce našich „retro“ novin Aquatherm Times, ediční plán a další novinky na stránkách veletrhu.

Vážené dámy a pánové,

dovolte mi Vás touto cestou pozdravit a jako vždy, již tradičně v tomto období, Vás informovat o stavu příprav 23. ročníku mezinárodního veletrhu Aquatherm Praha 2020. Devadesát procent výstavních ploch je již ze strany zájemců potvrzeno a jsem přesvědčen, že odborní návštěvníci si v příštím roce přijdou na své jak s ohledem na počet a rozsah expozic, tak i na obsah doprovodného programu.

V souvislosti s přípravami veletrhu probíhá v těchto dnech distribuce našich „retro“ novin Aquatherm Times. Distribuce probíhá prostřednictvím České a Slovenské pošty na více jak 25 tisíc poštovních adres odborníků z oboru TZB a je potvrzením toho, že si noviny našly své místo v komunitě profesionálů v oboru TZB.

Více o nadcházejícím ročníku naleznete jak na našich stránkách, tak i formou našich e-news popř. Vás rádi budeme informovat osobně o aktuálním stavu obsazenosti a vlastních příprav. A další formou možné spolupráce jsou právě i noviny "Aquatherm Times". V případě Vašeho zájmu Vás rádi seznámíme s podrobným edičním plánem dalších čísel plánovaných do zahájení veletrhu Aquatherm Praha 2020, ale i s podmínkami inzerce, PR článků apod.

Jménem všech svých kolegů se těším na spolupráci, ale především pak na osobní setkání s Vámi.

S přátelským pozdravem

Za organizátora veletrhu MDL Expo s.r.o.

Mgr. Michal Drážďanský


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.