logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nová verze e-shopu FENIX

Čeká na Vás zcela nové grafické zpracování, existující uživatelské účty zůstanou zachovány.

Nová verze e-shopu FENIX má zcela novou grafiku.
V hlavních kategoriích najdete sálavé panely, topné kabely, topné folie, topné rohože, přímotopné konvektory, termostaty, doplňky a sortiment značky ULTRATHERM - topné systémy pro chovatele.

  • V kategorii ECOSUN sálavé panely najdete panely pro bytové a nebytové prostory, panely k vytápění průmyslových a zemědělských objektů, ale i prémiové skleněné panely. Rovněž zónové vytápění, terasová topidla, panely pro vyhřívání kostelních lavic. Rovněž příšlušenství jako závěsy, zápustné rámy, podlahové podpěry, madla a další.
  • V kategorii Ecofloor topné kabely najdete topné okruhy a rohože určené k podlahovému vytápění uvnitř objektů i okruhy a rohože k ochraně venkovních ploch (chodníky, příjezdové komunikace, schody, apod.), nebo okapů, svodů a střech před sněhem a ledem. Rovněž topné kabely a výrobky z topných kabelů pro speciální aplikace: samoregulační kabely, topné kabely pro betonování při teplotách pod bodem mrazu, topné plachty D-MAT apod.
  • V kategorii Ecofilm topné folie je řešení pod plovoucí podlahy, ochrana zrcadel před kondenzací vody - rosení/mlžení, sady pro svépomocnou instalaci a fólie pro stropní vytápění do podhledů. Samozřejmě také příslušenství - připojovací konektory a vodiče, izolační materiály, lisovací kleště a další příslušenství k topným foliím.
  • V samostatné kategorii jsou sálavé a standardní konvektory.
  • Důležitou součástí nabídky jsou termostaty. Jak pro rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy apod., tak speciální regulace včetně řízení protimrazové ochrany (chodníky, příjezdové cesty, střešní okapy a svody), regulace vytápění dílen, výrobních provozů, skladových hal, atd.
  • V doplňcích je zařazena nabídka podlahových izolací, topné rohože a plachty, např. rohože pro ochranu vstupů a zádveří v zimním období, pryžové rohože W-MAT pro ochranu pracovníků před chladnou podlahou na pracovišti, topné plachty D-MAT pro průmysl a stavebnictví (rozehřívání zeminy výkopů nebo uskladněných sypkých materiálů, zahřívání kabelů na cívkách, temperování části strojů nebo nástrojů apod.).
  • Také topné žebříky, sušáky a osoušeč rukou pro hotely, restaurace, školy, divadla, kina, administrativní budovy, obchodní domy, čerpací stanice apod.

V cenových akcích na novém e-shopu FENIX jsou výrobky nabízené s výraznými slevami, při zachování záručních podmínek v plném rozsahu.


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.