logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovativní předstěnový systém Viega Prevista

Inovativní předstěnový systém Viega Prevista, foto Viega
Inovativní předstěnový systém Viega Prevista, foto Viega

Nový předstěnový systém založený na principu stavebnice, který se díky své jedinečné koncepci sestává jen z několika málo systémových komponent. To ulehčuje skladování i montáž na stavbě.

Viega tak se sériemi Prevista Dry, Prevista Dry Plus a Prevista Pure udává nová měřítka v oblasti flexibility – ať už se jedná o klasickou montáž na stěnu, montáž do konstrukcí nebo v kombinaci s kolejnicemi. Inovativní předstěnový systém Viega Prevista je k dispozici od začátku května 2019.

Hlavní požadavek ze strany řemeslníků byla jednoduchá a rychlá instalace

Hlavní požadavek ze strany řemeslníků byla jednoduchá a rychlá instalace. Výsledkem je téměř absolutní redukce nářadí potřebného k montáži. Na prvcích systému Prevista najdeme řadu „vychytávek“, díky kterým je instalace velmi pohodlnou a rychlou záležitostí. Patří mezi ně např. měřicí stupnice pro snadné nastavení výšky, rychloupínače pro rychlou aretaci, nebo nožní podpěry, které se dají upevnit pouhým zaklapnutím integrované klipsy.

  • Pro výstavbu tzv. suchou cestou na stěnu a do konstrukcí jsou určeny prvky Prevista Dry, pro montáž v kombinaci s kolejnicemi Prevista Dry Plus a Prevista Pure je určen pro pevné zazdění do stěny.
  • Všechny díly, které jsou nastavitelné a zároveň montovatelné pouhou rukou, jsou označeny žlutě.
  • Pro uživatele systému si Viega připravila na 50 neotřelých variací ovládání WC a pisoárů.

Viega s.r.o.
logo Viega s.r.o.

Společnost Viega s téměř 5000 zaměstnanci po celém světě patří k předním výrobcům instalační techniky v oblasti sanity a vytápění. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v deseti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.