logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hadice vhodné pro odvod horkého vzduchu od mobilní klimatizace

Hadice PVC folie je vhodným řešením pro odtah horkého vzduchu od mobilních klimatizací. Hadice je vyrobena z měkčeného PVC s tep. odolností do 75°C, což by mělo vyhovovat většině běžných mob. klimatizací.

Reklama

Nastává období teplých dní a mnoho domácností či kanceláří si pomáhá mobilní klimatizací. Ne vždy výrobce ke klimatizaci dodá dost dlouhou hadici pro odtah horkého vzduchu. Proto naše firma ATH International nabízí hadice PVC folie (měkčené PVC), které jsou velice flexibilní, vyztužené drátem a odolávají teplotě do 75°C.

Obecně se doporučuje pro odtah horkého vzduchu použít co možná nejkratší cestu hadice, aby se ochlazený vzduch zbytečně neohříval samotnou nahřátou hadicí. Ne vždy jde z hlediska technického řešení odsávání použít nejkratší cestu a musí se použít delší hadice.

Hadice PVC folie vyrábíme ve všech možných průměrech (100, 110, 120, 125, 130 ,140, 150 mm). Prodejní délky jsou od jednoho metru. Je důležité zkontrolovat, jaké stoupání spirály stávající koncovky klimatizace mají, aby naše pravotočivé hadice PVC folie pasovali.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.